+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion U Huberta Reviews

Hotel ratings

71%
Good

by 14 reviews

  • Staff

    83%
  • Cleanliness

    79%
  • Equipment

    70%
  • Comfort

    58%
  • Value for money

    61%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
  • family with young children
  • young couple
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Herbert

single traveler, 26.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Pěkná televize. Čisto.

  • 1/ Rozbitý poklop záchodového prkénka 2/ Před sprchovým koutem není podložka proti uklouznutí, protože ze sprchového koutu jde člověk vždy s mokrými chodidli nohou a lehce může uklouznout.. 3/ v jednom křídle pravého okna vůbec nebyla žaluzie 4/ velmi spoře naplněné polštáře, takže je pomalu jedno jestli použijete polštář nebo ne 5/ v den odjezdu se vůbec nenaplňovala nádržka WC vodou, což je trapné 6/ matrace postelí mají větší rozměr než kostra postelí a člověka to při spaní neustále žene do středu postele a probouzí. 7/ S hlavními domovními dveřmi musíte zápasit aby je člověk mohl otevřít. Tyto nedostatky byly na pokoji číslo 6 a personálu jsem je při odjezdu sdělil.. Věřte mi, že vzhledem k takovýmto nedostatkům by cena měla být o 1/4 - 1/3 nižší. Pak by odpovídal poměr cena/služba. Je vidět, že se majitel po této stránce o svůj penzion moc nestará Sám také pronajímám rodinný domek v Českém Švýcarsku, ale takové nedostatky bych si nedovolil. Toto hodnocení prosím také předejte majiteli penzionu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

group of friends, 3.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
52 %
  • Špatný poměr cena/výkon, za tuto cenu bych čekal WC a sprchu na pokoji, bohatší snídani, vyřešené parkování, lepší stav budovy.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Jarmila

single traveler, 17.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 18.6.2017

Čeština

  • Overall rating
52 %
  • Pokoj na ubytovacím zařízení nemá vl. soc. zařízení, současné společné, stejně tak i celá budova by potřebovala rekonstrukci. Nepřizpůsobiví sousedé svým hlasitým hlasem ve večerních hodinách ruší pod otevřenými okny do ulice. Cena za naízené služby je naprosto neadekvátní.

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
2

Anonym

single traveler, 4.6.2017

Čeština

  • Overall rating
40 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Vladimir

mature couple, 9.3.2017

Slovensko

  • Overall rating
93 %
  • mne sa veľmi páčilo, že som tu zohnala ubytovanie ako sa povie na poslednú chvíľu, rýchlo sme sa dostali aj vzhľadom na dosť neskorú večernú hodinu ku kľúčom.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

František

mature couple, 28.9.2015

Čeština

  • Overall rating
70 %
  • Paní na snídani - milá, snaživá i přes všechna další negativa byla udržována čistota v celém objektu, zejména WC a sprcha

  • vůbec žádný komfort, cena absolutně neodpovídala způsobu ubytování

Personál
8
Služby
4
Čistota
9
Komfort
0
Cena/kvalita
0

Miroslav Pecháč

group of friends, 23.6.2015

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Vstřícnost personálu i pana majitele. Příprava snídaňového balíčku.

  • Platba předem, což v minulosti nebylo.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Karel

mature couple, 17.5.2015

Čeština

  • Overall rating
46 %
  • Žádné

  • Vybavení pokoje ve kterém nebyl jeden noční stolek ani noční lampa. Nepravdivé informace uváděné na internetu (možnost doby nástupu a opuštění pokoje.

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
2
Cena/kvalita
1

Lenka Takáčová

mature couple, 6.4.2015

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • dobrá snídaně

  • jen 1 sociální zařízení na patře

Personál
9
Služby
9
Čistota
4
Komfort
3
Cena/kvalita
6

Juraj

single traveler, 19.2.2015

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Celková spokojenost. Přívětivý personál.

  • Nemám nic, co bych považoval za důležité napsat z tohoto hlediska.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

paní Coufalíková

mature couple, 15.2.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Milé přijetí, celková spokojenost, rádi se sem vrátíme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jacek Perlinski

group of friends, 6.12.2014

Polski

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 12.4.2014

Čeština

  • Overall rating
50 %
  • Umístění v centru města.

  • Ačkoliv v ceně měla být snídaně, zjistili jsme, že penzion je v sobotu zavřený. Nabídka snídaně v 9:00 v jiné restauraci jako náhrada pro nás byla časově nemožná. Slíbený snídaňový balíček nedorazil. V sobotu ráno nebyla k dispozici recepční na odevzdání klíčů.

Personál
6
Služby
4
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5